Izmena režima saobraćaja na više deonica

Od strane Ozon
0 komentar

Na više putnih deonica u Vojvodini u toku su radovi zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Petlja Pećinci – petlja Kuzmin, u smeru ka Batrovcima, u toku je obeležavanje horizontalne signalizacije, koje će trajati do 5. oktobra. Ovi radovi će se obavljati tokom svetlog dela dana. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini do pet kilometara, saobraćaj se u zoni radova odvija voznom trakom.

Na deonici Vrbas – Savino Selo zbog izgradnje brze pruge, deonica Novi Sad – Kelebija, podvožnjak, od 18 časova, biće obustavljen saobraćaj od 4. oktobra 2022. do 9. septembra 2023. Saobraćaj će biti preusmeren preko Kule i Savinog Sela.
Na potezu Novi Žednik – Čantavir u toku je obnova kolovoza koja će trajati do 5. novembra. Radovi se obavljaju u periodu od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Potez Alibunar – Banatski Karlovac – saobraćaj je obustavljen zbog izgradnje kanalizacione mreže u Alibunaru (ulica Žarka Zrenjanina), do 16. oktobra. Saobraćaj je u oba smera preusmeren na državne puteve I B reda broj 10 i II A reda broj 132.

Na deonici Bačka Topola – Bečej saobraćaj je obustavljen zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija. Ova izmena će važiti do 14. decembra 2023. Alternativni pravci su državni put kroz naselje i ulica Novosadski put.

Možda Vam se svidi i