Konkurs za osnovce: Žene u Vojsci Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ministarstva odbrane i prosvete raspisali su nagradni konkurs za učenike osnovnih škola gde će osnovci pripremati literarni ili likovni rad na temu žena u Vojsci Srbije.

Konkurs će trajati do 1. marta 2023. godine.

Učenici će moći da konkurišu pesmom ili proznim tekstom, likovnim radom u tehnici po izboru ili kratkim video klipom ili maketom na temu „Žene u Vojsci Srbije. Heroine prošlog, sadašnjeg i budućeg vremena“.
Propozicije konkursa nalažu da rad treba da bude originalan i da ne sme narušavati autorska prava niti intelektualnu svojinu drugih osoba.

Prvoplasirani će dobiti nagradni boravak u vojnom hotelu na Tari, drugo mesto donosi nagradni boravak u vojnom objektu za odmor i rekreaciju u Vrnjačkoj Banji, dok će trećeplasirani biti nagradjeni knjigama.

Osnovci koji žele da učestvuju na konkursu „Naš vojnik, naš heroj“ treba da predaju radove nastavnicima razredne ili predmetne nastave do 20. februara 2023. godine.

Nastavnici će vršiti odabir najboljih radova i dostaviti ih najkasnije do 1. marta 2023. godine Upravi za tradiciju, standard i veterane Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane Srbije.

Možda Vam se svidi i