King Performance Sirmium PRVI na Bushido OCR Challenge u Šapcu

Od strane Ozon
0 komentar

Još jedan jedinstveni sportski izazov održan je u subotu, 27. avgusta u Šapcu. U organizaciji Sportskog centra „Bušido“ Šabac u subotu je održan „Bushido ocr challange“ gde su svoju izdržljivost i snagu pokazali i sportisti “King performance Sirmium” iz Sremske Mitrovice koji su zauzeli prvo mesto.

Za ovaj sportski događaj sa internacionalnim učešćem prijavilo se 350 takmičara

Tokom “Bušido izazova“  takmičari su se  nadmetali u trci na četiri kilometara, koji čine različite prirodne i veštačke prepreke, kojih je bilo 40, kao i različiti uslovi terena (voda, blato, pesak, beton, šuma). Cilj je bio savladati stazu pre drugih, naravno u što kraćem vremenskom peridu.

“King performance Sirmium” iz Sremske Mitrovice još jednom su na ispitu izdržljivosti, želje i takmičarskog duha pokazali da su najbolji. 

Rajko Bodirogić i Vukašin Oreščanin, prvi put se takmiče na ovakvim trkama i prvi put za sremskomitrovački klub “King Performance Sirmium”. Obojica su članovi kluba “Tribal MMA Sirmium” gde su se i pripremali za takmičenje, a za Ozon ističu da su ovakve trke odlične za ispit snage i volje.

Ovo mi je bila prva trka i nisam hteo da je završim jureći vreme, ostale takmičare, već sam je iskoristio za testiranje forme i sumiranje utisaka.

Zadovoljan sam, jer sam prešao sve prepreke, adrenalin je maksimalan i mislim da ću se prijaviti i za sledeću trku, kaže novinar Ozon Media, Rajko Bodirogić, koji se odlučio za učešće nakon što je pratio kao reporter, adrenalin race u Rumi.

Pohvalio bih organizatore, trka je bila savršena. Momenat druženja, zagrevanja, upoznavanja ostalih ekipa je moj utisak koji je preovladao, kaže Vukašin Oreščanin, kome je ova trka bila prva na kojoj učestvuje.

Na ovom takmičenju klub je pretstavljalo 27 lavova, od kojih je Isidora Stojšić zauzela visoku drugu poziciju u ženskoj konkurenciji, a ni zlato nam nije promaklo ovaj put, tako da su lavovi timski bili najjači od svih takmičara. Malo nam je falilo da uzmemo i još koju medalju jer smo imali veći broj takmičara koji su bili u top 10. Drago nam je što nam se sve više priključuju i sportisti iz drugih, kao i našeg grada koji se na ovim takmičenjima bore za boje našeg kluba! Sledeća stanica je Tribalion, najveće OCR takmičenje na našim prostorima, koje već sada broji čak 1800 prijavljenih takmičara. Ovo takmičenje će se održavati na Zlatiboru, tačnije Torniku 17. septembra i Tribalion će biti najviši stepenik za naš klub jer ćemo se boriti protiv najjačih takmičara iz cele Evrope, ali ne sumnjam u sposobnosti naših lavova jer i ovaj put idemo do samog kraja i po još koju medalju!” rekao je Lukić Bojan.

Za King se takmičio i Darko Dronić, koji je zauzeo visoko 9 mesto u generalnom plasmanu, i sa tim rezultatom doprineo osvajanju prvog mesta u ekipnom plasmanu. Darku je ovo bila 7 OCR trka ove godine i ujedno 7 osvojena medalja. Darka očekuje završna OCR trka 20 Oktobra na Fruškoj gori na 17 km za koju se Darko intezivno sprema, i nada se visokom plasmanu.

Možda Vam se svidi i