Još jedan hladniji dan. Do srede sve toplije – 32 stepena

Od strane Ozon
0 komentar

Minimalna temperatura u Srbiji danas 11°C, dok će maksimalna dnevna biti 23°C.

U Srbiji, danas, hladnije sa kišom ujutru u zapadnim, centralnim i južnim krajevima, a na severu Srbije sunčano. Sredinom dana i popodne se razvedrava i u ostalim predelima. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C na severu Vojvodine do 17°C u Negotinu, a maksimalna dnevna od 19°C do 23°C. Uveče suvo i prohladno. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U Vojvodini vetrovito i svežije, ali pretežno sunčano sa malo oblaka ujutru na jugoistoku Banata. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna dnevna od 20°C do 22°C. Uveče suvo i prohladno. Temperatura u 22h od 9°C do 12°C.

U Sremskoj Mitrovici u sredu hladnije uz razvedravanje ujutru i sunčano vreme tokom dana. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h 11°C.

Vreme narednih dana u Sremskoj Mitrovici

U četvrtak vrlo hladno jutro, a tokom dana sunčano i toplije nego u sredu za oko 5, 6°C. Vetar slab, ujutru severni, a zatim severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna dnevna do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 17°C. U petak i subotu pretežno i znatno toplije, u petak do 28°C, a u subotu malo iznad 30°C. U subotu krajem dana i u noći ka nedelji je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova, najpre na severu Srbije. U nedelju nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura .

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik