Izabrani instruktori i objavljena rang lista popisivača za popis stanovništva u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Republički zavod za statistiku objavio je Konačan spisak instruktora izabranih za rad u Popisu 2022. godine. Za popis stanovništva u Sremskoj Mitrovici izabrano je 20 instruktora i 3 kandidata biće rezerve.

Konačan spisak instruktora možete videti na ovom linku: https://pod2.stat.gov.rs/prijavaok/rangliste/indexr5#page-1

Potpisivanje ugovora sa izabranim instruktorima obaviće se u prostorijama Popisne komisije najkasnije do 23. avgusta 2022. godine.

Svi instruktori će telefonom biti obavešteni o terminu dolaska u Popisnu komisiju radi potpisivalja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora instruktori treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5cm h 4,5cm radi izrade identifikacione kartice.

Objavljena rang lista popisivača

Republički zavod za statistiku objavio je rang-listu prijavljenih kandidata za popisivače na predstojećem popisu stanovništva u oktobru.

Za kandidate koji se pozivaju u drugu fazu selekcije (predaja dokumentacije i testiranje poznavanja rada na računaru) na rang-listi je naveden termin i mesto testiranja.

Rang-listu kandidata možete videti OVDE

U Sremskoj Mitrovici je sa prigradskim naseljima na rang listi 397 kandidata, ali nisu svi prošli u sledeći krug selekcije. Listu za Novi Sad možete pogledati OVDE.

Možda Vam se svidi i