Idemo u Hurghadu! Sve veća potražnja za ovim Egipatskim letovalištem

Od strane Ozon
0 komentar

Nakon nesrećnih situacija koje su se kvih dana dogadjale u Hurghadi, mnogi od nas bi pomislili da će gradjanstvo ove godine ipak odlučiti da preskoči ovu egzotičnu Egipatsku destinaciju.

Naime, od kako je u javnost izašla vest a potom i video materijal napada ajkule na nesrećnu ženu, potražnja za ovim aražmanom je skočila u nebesa! Glavno pitanje? “Da li je jeftinije?”

“Niko ništa nije otkazao, nadaju se sniženju zbog napada ajkula ali su cene iste. Svi aranžmani imaju veće cene zbog doplate na cenu goriva, cena na tržištu je porasla i automatski su porasli aranžmani, cena je od 600e pa na dalje. Naši ljudi nikada ne otkazuju, bilo je krize u Grčkoj, niko to ne otkazuje, nama kriza ne može ništa, putuju i vakcinisani i nevakcinisani, putuje se kao nekada davno.” kažu iz jedne turističke agencije.

Mesta na koja se najčešće odlazi su: Grčka, Hrvatska, Crna Gora, Turska, Egipat i Albanija.

Sada trenutno, sezona je u punom jeku pa da bi otišli na more morate izdvojiti najmanje 400 eura, nešto jeftinije je krajem septembra, od 17 do 21 kada za manje novca možete posetiti navedena mesta.

Možda Vam se svidi i