Hajde da… proslavimo Natašin PETI (34) rođendan

Od strane Ozon
0 komentar

Natašina rođendanska humanitarna žurka zakazana je za subotu, 5. novembra od 21 čas. Nataša Nedić slavi rođendan, ulaz je besplatan, ali je svirka humanitarnog karaktera..

Nataši Nedić, pre pet godina prognoze nisu su bile dobre, tri meseca i 0 dočekanih rođendana, tada je imala 29 godina. Ona je juče napunila 34 godine i kako kaže proslavila svoj peti rođendan!

„Postoje dva velika dana u životu svakog čoveka – dan kada se rodimo i dan kada otkrijemo zašto smo se rodili. Cela moja situacija me je naučila da je svaki rođendan blagoslov, a ostariti je privilegija“, napisala je Nataša na svom profilu.

U subotu u Hrvatskom domu (ex Dom Omladine, Film, Queen, King ) Početak u 21 čas. Sviraju: „Špricersi“, „Kancelarija“ i „Boban i Milan Trio bend“. Slušaće se strani i domaći rock, ex YU rock, pank…

Vidimo se u subotu!

Nataši Nedić, Sremska Mitrovica, Šabac… Srbija, prikuplja novac za lečenje od retkog i veoma agresivnog karcinoma grlića materice, neuroendokrinog tipa, od koga u svetu boluje samo jedan odsto žena. Karcinom je Nataši dijagnostikovan u aprilu 2018. godine kada je i prvi put operisana. Nakon operacije primenjena je šestociklusna hemioterapija, a samo četiri meseca nakon završetka poslednjeg ciklusa, u aprilu 2019. godine bolest se vratila na više mesta, između ostalog i na oba plućna krila. Usledila je i druga operacija.

Uz pomoć humanih ljudi Nataša je uspela prikupiti sredstva za lečenje na jednoj privatnoj klinici, obzirom da je bolest napredovala, lečenje mora nastaviti u inostranstvu.

Nataši su sredstva neophodna za lečenje, dijagnostiku, medikamente, biološke, hemio, metaboličke, imuno i frekventne terapije, medicinski potrošni materijal, medicinske uređaje i servis istih za prevodilačke usluge kao i za putne troškove i smeštaj.

Nataša je majka dva mala dečaka koji joj svaki dan daju snagu da nastavi da se bori i pobedi opaku bolest.

Nataša je zahvaljujući humanim ljudima uspela prikupiti sredstva za deo terapija i ovim putem se zahvaljuje svima koji su joj pomogli. Zbog prirode bolesti, sredstva su joj potrebna i dalje.

Nataša usled pogoršanja zdravstvenog stanja lečenje mora nastaviti u inostranstvu.

Sa Natašom do pobede! Budimo humani!

Pomozimo Nataši!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 723 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human 723 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-555302-48

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004278.4
IBAN: RS35160005400004278476

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Možda Vam se svidi i