Galopske trke u Sremskoj Mitrovici. U nedelju je Grad bio uz Natašu Nedić

Od strane Ozon
0 komentar

U nedelju, na gradskom hipodromu u Sremskoj Mitrovici održana je humanitarna akcija KK „Srem“, u okviru koje je bilo i pet galopskih trka, u kojima je ukupno startovalo 43 grla. Galopske trke, ovog vikenda, su imale humanitarni karakter. Dobrovoljni prilog, posetioci su prilagali u kutiju “za Natašu Nedić”. Prihod od ulaznica organizator će proslediti u fondaciju za “Natašinu borbu”. Podršku u organizaciji je pružio je i Grad Sremska Mitrovica.

I nekoliko poljoprivrednih proizvođača i izlagača ručnih radova, prodajom svojih prizvoda učestvovali u prikupljanju finansijskih sredstava za Natašu Nedić.

Veliki broj građana se okupio da podrži humanitarne Galopske trke.

Glavnu trku, kategorije jedan, na 1700 metara, dobila je Lima, džokej Kristijan Mustafić, trener Tika Vujković iz Uba, a vlasnik Slavica Vujković. Drugi je, bio poslednji osvajač „triple krune“ u Srbiji Frst Tot džokej Darko Ljubomirović iz Uba, prošlogodišnji šampion u Srbiji, dok je treće mesto pripalo Maksimilijanu LP, Aleksandar Šašić.

Trku „Grada Sremske Mitrovice“ na 1500 metara dobilo je grlo Olimba, džokej Miloš Milojević Struja, trener Dušan Pajić iz Šapca, vlasnice Katarina i Jovana Milošević, a na 200 metara dužoj distanci slavio je El Daruj džokej Ljubomirović, vlasništvo štale „Antilop“, Vladimira Vukojevića iz Belotića.

U sprinterskoj trci na 1100 metara pobedilo je grlo Tulip O`Hare sa Italijanom Kristijanom Njezijem u sedlu, u treningu kod mladog Vladimira Mladenovića na Beogradskom hipodromui vlasništvu Saše Markovića iz Beča. U trci na 1400 metara najbolji je bio Medžik Lut, sa Tikom Vujkovićem u sedlu, u treningu kod Pajića.

Novac koji je prikupljen danas će biti predat suprugi Nataše Nedić.

Možda Vam se svidi i