FOTO Zmajevci na SUPER RASPUSTU

Od strane Ozon
0 komentar

SUPER drugari, SUPER dečaci i devojčice, uspešno su završili letnji kamp u Lepenskom Viru. Oko 3.000 đaka iz cele Srbije uživalo je u preko 30 aktivnosti na dečijem kampu MOJ SUPER RASPUST 29 učenika škole „Jovan Jovanović – Zmaj“ iz Sremske Mitrovice i Jarka, boravili su u kampu od 5. do10. jula, u hotelu Lepenski vir, sa učiteljicama Marijana Totović i Slađana Jakovljević.

Zmajevci su imali puno aktivnosti kao što su: ronjenje, zorbing na vodi, hemijiske radionice, šuter, umovanje… i mnoge druge sa kojima nisu imali priliku da se susreću do sada, kao što je luk i strela ilipucanje iz puške.

Cilj kampa MOJ SUPER RASPUST je da kroz vannastavne aktivnosti u prirodi upotpuni školsko obrazovni sistem i da vašoj deci omogući da na najkvalitetniji način provedu slobodno vreme i razviju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i steknu radne navike uz nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost. MOJ SUPER RASPUST je predviđen za decu osnovnoškolskog uzrasta jer tada najbrže usvajaju pozitivne životne navike i principe.

Možda Vam se svidi i