OGLAS – PRODAJA NEKRETNINA. NOVA KUĆA BEZ POSREDNIKA NA PRODAJU

Od strane Ozon
0 komentar

NOVA KUĆA u vlasništvu, ZASAVICA-2, SREMSKI OKRUG, region Vojvodine, u ekološki čistom selu Zasavica-2 u glavnoj ulici pored stajališta gradskog prevoza. Rezervat prirode Zasavica (1825 HA) kilometar od kuće. Kategorija zemljišta je posebno zaštićeno područje najviše kategorije, što znači da se u blizini nikada neće graditi ništa štetno.
Mesto je divno, čist vazduh i urbana infrastruktura u blizini. U blizini prolazi autoput A3 (Beograd-Zagreb). Po potrebi autoputom do centra Beograda možete stići za manje od sat vremena. Aerodrom Beograd je udaljen 35 minuta na autoputu A-3. Do Fruške planine – 25 min. Do granice sa Hrvatskom – 30 minuta.


OPIS KUĆE: Trospratna kuća površine 358 m2 na placu od 710 m2.


Kuća je zidana, tri raspona betonskih podova. Veoma prostran, svetao, sa visokim plafonima od 2,72 m i velikom salom od 25 m2. Kuća ima 6 spavaćih soba, 3 kupatila, vešeraj, veliki dnevni boravak, veliku kuhinju opremljenu BOSCH aparatima, BLANKO vodovod, podrum sa radionicom i kotlarnicom, betonsko unutrašnje stepenište unutar kuće, 5 balkona i 2 terase obložene španskim keramičkim pločicama. Krajem 2021. godine završeno je renoviranje unutar i van kuće (izolacija fasade kuće stiroporom 10 cm), uključujući farbanje fasade. Svi prozori i balkonska vrata su zamenjeni novim od nemačkog „Salamander“ profila u kompletu sa roletnama. Postavljen je novi sistem grejanja sa novim cevima, radijatorima i kotlom na čvrsto gorivo. Sistem radijatora i grejanja je takođe pripremljen za grejanje na gas (gasne cevi prolaze ulicom pored kuće
). Sva elektrika je zamenjena novom po evropskim standardima (trofazna struja). Ugrađeni novi električni kotlovi za zagrevanje BOSCH vode na tri sprata kuće.
Na sva tri sprata urađene su betonske košuljice. Sve nove cevi su položene u betonske podne košuljice i od njih su podovi topli kada kotao za grejanje radi.
Postavljeni novi metalni oluci i oseke. Zamenjene su sve vodovodne i kanalizacione cevi.
Potkrovlje kuće je izolovano staklenom vunom (20 cm staklene vune, folije i gipsanih ploča.
: Za unutrašnje uređenje kuće korišćeni su građevinski materijali i vodoinstalateri nemačke, austrijske i španske proizvodnje. Trudili su se da dizajn cele kuće bude u stilu moderne klasike, pa su se pridržavali više svetlih, mirnijih tonova, omogućavajući tako da se u unutrašnjost unesu svetle tačke, kreirajući dizajn na način da većina prostorije su se lako transformisale u kancelariju, dečiju sobu, sobu za goste itd. d. Korišćene su ekološki prihvatljive boje, tapete koje sadrže prirodna vlakna, furnirani laminat i parcelane španske pločice.
Na placu se nalaze 3 zidane garaže 55m2 i jedna pušnica sa crepom. Ulaz sa kapije je betoniran u garaže. Po potrebi može se smestiti više od 10 automobila za goste.
Plac je ravan 710 m2, na placu raste grožđe i trešnje, kupine, mnogo različitih sorti ruža i drugog cveća.
Struja 3 faze, velika septička jama, gradska voda, telefonski kabl u kući, internet radi dobrom brzinom. Svi objekti su legalizovani i nalaze se u katastru.
Selo ima prodavnice, poštu, osnovnu školu, hram, a pored kuće je autobuska stanica. Od sela do pešačkog mosta preko Save koji vodi do centra Sremske Mitrovice postoji odlična pešačka i biciklistička staza. U skorije vreme, prema odobrenom projektu, trebalo bi da bude izgrađen još jedan most pored našeg sela preko reke do Sremske Mitrovice. Tada će do LIDL supermarketa na ovom mostu moći doći za 3 minuta, a ne za 10. Do kuće vodi odličan asfaltni put, noću dobro osvetljen. Kilometar od sela nalazi se holandsko brodogradilište VAHALI. U blizini sela trenutno se gradi sportsko-zabavni kompleks sa teniskim i fudbalskim terenom, bazenom, hotelom, banjom i fudbalskom akademijom.
Odlične, tihe dobre komšije.
Cena od 190 hiljada evra je formirana uzimajući u obzir najnoviji nameštaj i svu BOSCH tehniku (Sve je novo pod garancijom).
Za kupovinu pozovite: +381 61 61 91 801 whats app, Dmitrij (vlasnik).

Možda Vam se svidi i