FOTO. U Sremskoj Mitrovici uskoro NOVI HOTEL

Od strane Ozon
1 komentar

Do kraja ove godine, otvara se hotel, sa 14 luksuzno opremljenim sobama, jedinstvenim spa centrom, sauna, đakuzi, dva tepidariuma, restoranom i klubom sa pečatom koji če vas oduševiti. Otvara se novi dizajnerski hotel koji svakako treba da posetite na jednom od vaših putovanja u Sremsku Mitrovicu.

Mnogi Mitrovčani su već primetili ovo zdanje, koje se nalazi u Sreskoj Mitrovici, i koji kao „diva” stoji kraj ulice Kralja Aleksandra Karađorđevića. Prelepa zgrada, konačno će biti pretvorena u prelep hotel, posebnog dizajna, koji će do decembra meseca otvoriti svoja vrata za posetioce.

Po mnogima ”jedan od najlipših gradova u Srbiji”, Sremska Mitrovica, mesto je koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kao jedna od omiljenih destinacija za turiste, predstavlja idealnu kombinaciju bogate kulturne i istorijske baštine, prelepih zdanja koje vredi videti, ležerne i opuštene atmosfere, reke Save i plaže koja podseća na more. Turistička ponuda grada u posljednjih nekoliko godina naprosto je procvetala, zahvaljujući čemu Sremska Mitrovica proživljava ponovnu renesansu. Sjajni restorani, barovi, klubovi na svakom koraku, a posljednji u nizu otvoriće svoja vrata do kraja godine i novi hotel.

Radi se o nadasve elegantnom i profinjenom hotelu naziva – GRACIAN.

Ako pomislimo da je ime italijanskog porekla, značenje ovog imena je „Voljena“, stoga ćemo se, u tom duhu, ovde osećati baš tako – voljeni.

A ako pomislimo na staru Grčku, onda su tu bogovi, pa se svako može tako i osećati, svejedno, vidimo se na otvaranju novog hotela u Sremskoj Mitrovici, u decembru – GRACIAN.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Ilajdza 13.09.2022. - 6:33 pm

Takvom hotelu treba onda i premium oprema kao što je Henkelman i Dry Ager.

Komentari su zatvoreni.