FOTO. Radovi na NOVOM HOTELU u završnici

Od strane Ozon
0 komentar

Radovi na izgradnji novog hotela u Sremskoj Mitrovici privode se kraju, potvrdio je Jovan Matijević, ispred investitora „Eko Petrol“.

„Finalni radovi su u toku, a po njihovom okončanju planiramo svečano otvorenje našeg novog objekta. Proteklih godina uz značajna finansijska sredstva uložena u izgradnju novog objekta, hotela GRACIAN, posebnu pažnju smo posvetili radu na konceptu i osmišljavanju sadržaja hotela, kazao je Matijević.

Najavio je da će, kako je i planirano, hotel imati 14 luksuzno opremljenih soba, jedinstveni spa centar, saunu, đakuzi, dva tepidariuma, restora i klub sa pečatom koji če vas oduševiti. Takođe, ovaj hotel je dizajnerski hotel koji će biti najsevremenije opremljen po projektu naših vrsnih arhitekta, za koji je izrađena studija o razvoju i značaju hotela za grad Sremsku Mitrovicu.

Nastojali smo da imamo originalnu ideju, i da hotel ima ulogu u društvenom i kulturnom smislu, navodi Matijević.

Želja vlasnika je da hotel postane mesto druženja i upoznavanja svih, ne samo gostiju, već i stanovnika Sremske Mitrovice, jer, kako kaže, u tome vide njihovu ulogu u budućnosti.

Hotel će ponuditi niz sadržaja, koji će posetiocima, ali i našim partnerima i poslovnoj zajednici ponuditi niz sadržaja čime ćemo naš novi objekat učiniti mestom susreta, partnerstva, saradnje, uspešnih poslovnih priča…

Otvara se novi dizajnerski hotel koji svakako treba da posetite na jednom od vaših putovanja u Sremsku Mitrovicu.

Mnogi Mitrovčani su već primetili ovo zdanje, koje se nalazi u Sreskoj Mitrovici, i koji kao „diva” stoji kraj uliceKralja Aleksandra Karađorđevića. Prelepa zgrada, konačno će biti pretvorena u prelep hotel, posebnog dizajna, koji će do decembra meseca otvoriti svoja vrata za posetioce.

Po mnogima ”jedan od najlipših gradova u Srbiji”, Sremska Mitrovica, mesto je koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kao jedna od omiljenih destinacija za turiste, predstavlja idealnu kombinaciju bogate kulturne i istorijske baštine, prelepih zdanja koje vredi videti, ležerne i opuštene atmosfere, reke Save i plaže koja podseća na more. Turistička ponuda grada u posljednjih nekoliko godina naprosto je procvetala, zahvaljujući čemu Sremska Mitrovica proživljava ponovnu renesansu. Sjajni restorani, barovi, klubovi na svakom koraku, a posljednji u nizu otvoriće svoja vrata do kraja godine i novi hotel.

Radi se o nadasve elegantnom i profinjenom hotelu naziva – GRACIAN.

Ako pomislimo da je ime italijanskog porekla, značenje ovog imena je „Voljena“, stoga ćemo se, u tom duhu, ovde osećati baš tako – voljeni.

A ako pomislimo na staru Grčku, onda su tu bogovi, pa se svako može tako i osećati, svejedno, vidimo se na otvaranju novog hotela u Sremskoj Mitrovici, u decembru – GRACIAN.

Možda Vam se svidi i