Elena se preselila sa porodicom iz Sibira u Sremsku Mitrovicu: Pisala blog o našoj zemlji, a onda tragično stradala

Od strane Ozon
0 komentar

Saobraćajna nesreća se dogodila u blizini Šapca pre tri dana.

IZVOR: INSTAGRAM/LENUSHKAR/SCREENSHOT

Tridesetosmogodišnja Elena Rupcova koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u blizini Šapca kada je suprug kolima u kojima su bili sa troje dece sleteo sa puta, letos se iz Sibira sa porodicom doselila u Srbiju.

Kako se nezvanično saznaje, ova porodica iz Sibira se prošlog leta doselila u Sremsku Mitrovicu i tu otpočela život.

„Bili su ushićeni zbog preseljenja, a Elena je na svom Instagram profilu maltene vodila blog o životu u Srbiji. Objavljivala je fotografije mesta koja su posećivali, pisala važne informacije. Delovalo je da je veoma zadovoljna životom u novoj zemlji“, ističe izvor blizak porodici, piše Kurir.

Dodaje da su oni dobili boravišnu vizu na godinu dana, koliko su zakonski mogli da provedu u Srbiji.

„Dvoje dece im je prošlog septembra krenulo u jednu mitrovačku školu, a Elena je bila jako zadovoljna novom sredinom, iako je retko ko govorio ruski. Kako je pričala, učili su srpski u hodu, a mališani su bili odlično prihvaćeni“, kaže izvor.

Na profilu tragično stradale Ruskinje može se videti i da je ona po dolasku odmah obavestila prijatelje o novoj zemlji.

„Pa, odleteli smo u Srbiju! Devetočasovni let sa četrnaestočasovnim zaustavljanjem u Moskvi bio je sasvim izvodljiv sa troje dece“, napisala je Elena i pojasnila kako se prijavljuje za boravak.

Elena Rupcova u svojim postovima nije krila ni ljubav prema suprugu i mališanima koje su dobili.

„Kada smo se upoznali imali smo 18 godina, a naša mala porodica juče je napunila 16. Na početku, shvatajući da ni on ne voli luk kao ja, znala sam da je to sudbina“, šaljivim tonom napisala je Rupcova i zahvalila se suprugu što brine o njoj i deci.

Poslednju fotografiju na svom profilu Elena je objavila 3. januara. Na njoj se mogu videti suprug, ona i troje dece, pored novogodišnje jelke.

„Vreme je da podelimo fotografiju. Ovo je naša Nova godina“, opisala je Rupcova.

Da podsetimo, stravična nesreća dogodila se preksinoć, kada je automobil sleteo sa puta u krivini, najverovatnije jer su vozača zaslepela svetla drugog vozila.

Kako je naveo izvor, kola su udarla u bankinu, sletela u kanal, pa se zapalila.

„Elena je na mestu ostala mrtva, dok su muž i troje dece prošli bez povreda. On je alkotestiran i priveden u policijsku stanicu, a deca su data na staranje porodičnim prijateljima“, opisao je izvor.

Možda Vam se svidi i