Dodeljene nagrade fotografima „Mitrovica kroz objektiv”

Od strane Ozon
0 komentar

OZON Media | Sremska Mitrovica Vesti

Sremska Mitrovica – U organizaciji Ustanove za negovanje kulture „Srem“, 7. novembra u holu Gradske kuće u Sremskoj Mitrovici, u okviru Manifestacije „Novembarski dani 2022”, otvorena je treća izložba fotografija „Mitrovica kroz objektiv“.

Za prve 3 fotogafije, koje je odabrao stručni žiri u sastavu: Nermir Ramadani, fotograf. Upriličene su i novčane nagrade nagrade, od 5.000 do 7.000 dinara. 

Miroslava Ilijić, direktorica Ustanove, zahvalila se na podršci Gradu Sremska Mitrovica,Gradskoj upravi za kulturu i sport, Turističkoj organizaciji koja je ovom prilikom pripremila poklone za nagrađene, kao i svojim zaposlenim i dodala: „Sve pristigle fotografije su zaista lepe, prikazuju naš grad i žiri je imao težak zadatak da izabere najbolju. Imamo vredne nagrade, imamo jednu nagradu koju dodeljuje Studio „Moonmultimedija”. Slektor je bio Nermin Ramadani fotograf, odabrao je tri rada koja su nagrađena. Nagrada publike je odabrana zahvaljujući lajkovima putem Fejsbuk stanice Ustanove za negovanje kulture „Srem” i svi su dobili vredne nagrade.”

Najbolji umetnički rad, po oceni žirija, poslala je Nikolina Panić i osvojila prvu nagradu, novčani iznos od sedam hiljada dinara. Nagrađena je za rad „Iz prikrajka”.

Drugu nagradu i poklon vaučer od pet hiljada dinara dobio Siniša Nikolić za rad „Most jedan”.

Treću nagradu žirija, poklon vaučer od tri hiljade dinara osvojila je Ljijana Nenadić za delo „Žitni trg”.

Nagradu publike koja je birana lajkovima na Fejsbuk stranici Ustanove i iznos od sedam hiljada dinara, dobila je Maja Ognjanović za delo „Sonet o samoći”.

Nagradu koju dodeljuje studio „Moonmultimedija” dobila je Ivanka Stojaković za rad pod nazivom „Bogojavljenje”.

Možda Vam se svidi i