Dobro jutro Mitrovice! Šta nas čeka ovog četvrtka?

Od strane Ozon
0 komentar

U našem gradu je trenutno 8 °C, a, prema očekivanjima meteorologa, temperatura će danas doći do 17 stepena Celzijusa.

Vetar će uglavnom biti slab, ujutro severozapadni koji će tokom prepodneva skrenuti na jugoistočni i istočni.  Očekivana meteorološka situacija uticaće nepovoljno na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba.  Oprez se savetuje srčanim, cerebrovaskularnim i nervno labilnim bolesnicima. Reumatski bolovi i promenljivo raspoloženje su očekivane meteoropatske reakcije.

Da se pripremite:

Isključenje struje za petak pogledajte OVDE

U petak tradicionalne „Ulične trke“

Bidite i dalje dobri kao do sada

Ništa novo za Mitrovčane, ne moramo vas podsećati da budete humani, jer vi to jeste, svakodnevno. Našoj Nataši i Aleksandri potrebna je pomoć a Sremska Mitrovica za njih dve stalno pronalazi načine da pomogne.

Obišli smo do sada sva humanitarna dešavanja a ono što nas čeka u narednim danima je humanitarni stonoteniski turnir za Aleksandru Dinić, 6. novembra, „Radnički“ će  u okviru 17. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije dočekekati ekipu FK „Radnički” sa Novog Beograda, ova utakmica je humanitarnog karaktera, prikupljaće se novčana sredstva za lečenje Aleksandre Dinić iz Sremske Mitrovice.

Danas još jedan koncert

U sklopu manifestacije „Novembarski dani“ danas – Koncert Marka Živkovića 19:00 časova,. Mesto: Galerija “Lazar Vozarević” Organizator: Ustanova za negovanje kulture “Srem”

Ukoliko ste propustili

Šah: „Sirmium“ četvrti najbolji klub u Srbiji – Ozon Media

11. novembar bez školskih torbi – Ozon Media

Promocija knjige “Rudnik” na Tabasco splavu – Ozon Media

Obucite se dobro i samo hrabro u novi dan.

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Možda Vam se svidi i