Dobro jutro, još uvek mirna Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Ponedeljak neće biti savršen dan kao što je bio juče, ali sigurni smo da to neće sprečiti Mitrovčane da i danas u velikom broju izađu na šetalište i uživaju u mnogima, još uvek neradnom danu.

Trenutna temperatura u našem gradu je 6°C, a maksimalna dnevna biće oko 13. stepeni. U toku dana smenjivaće se sunce i oblaci, a vreme će i narednih dana biti toplo za ovo doba godine, posebno u sredu za kada se spominje čak 17 Celzijusa maksimalno.

Relativno povolјne su i biometeorološke prilike, ali se blagi oprez savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Smanjenje radne sposobnosti i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Obucite se u skladu sa vremenom i budite pažljivi u saobraćaju.

Lepe vesti stižu nam iz sremskomitrovačke bolnice. Danas je prva beba dobila vredne poklone. FOTO. POSETA Majci prve MITROVAČKE bebe – Ozon Media Čestitamo mami i želimo dobrodošlicu maloj Nataliji.

Gradske i državne ne rade ili rade po izmenjenom rasporedu dok većina prodavnica i tržnih centara funkcioniše redovno. Pročitajte  kako rade pijace, danas a ne naplaćuje se ni parking. 

Korona brojke ne miruju – prema poslednjem preseku bilo je 1.907 novih slučajeva, a preminuo je (zvanično) 21 pacijent.

Ukoliko ste od Deda Mraza zaželeli da dobijete posao, možda ga u ovoj godini nađete baš među oglasima na našem portalu.

Za lep nastavak dana pogledajte neki dobar film, prošetajte ili se, jednostavno, odmorite.

Možda Vam se svidi i