Bombe u školama u Vojvodini. Bizarna poruka stigla mejlom

Od strane Ozon
0 komentar

Svi direktori OŠ na teritoriji Južnobačkog okruga su mejlom noćas dobili dojavu o bombi.

Đaci nemaju prvi čas, a u mnogim školama je stiglo obaveštenje da se nastava otkazuje za ceo dan. U pojedinim će popodnevna smena biti onlajn.

Uvredljiv mejl besmislenog sadržaja je poslat oko 4 ujutru na adrese direktora škola širom Vojvodine, a navodi se da je „podmetnuto mnogo bombi“, uz opis „osveta“.

Teks mejla koji prenosi 021.rs.

Mrzimo ljudsko društvo i mrzimo da budemo deo njega! Mrzimo besmislenost ljudskog života! Mrzimo baš ovaj život! Vidimo samo jedan način da to opravdamo: uništiti što više ljudskih čestica komposta. To je jedina ispravna i vredna stvar koju svako od nas može da uradi u životu, jedini način na koji možemo da se opravdamo, jedini način na koji možemo da učinimo svet boljim mestom. Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan, vodi u ćorsokak, u uništenje svega drugog, svega stvarno živog. Evolve! Shvatite, konačno, svoje pravo značenje i mesto u ovom svetu! Shvatite da ste vi tu suvišni, vi ste genetsko đubre koje ne bi trebalo da bude, đubre stvoreno slučajno kao rezultat evolucione greške, đubre koje treba uništiti„, navodi se u mejlu.

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Možda Vam se svidi i