Bacili otpad u sred atara, odali ih računi

Od strane Ozon
0 komentar

Krajem prošle nedelje meštane Salaša Noćajskog dočekao je, na žalost, jedan ružan prizor, naime velika količina otpada osvanula je u ataru velikog kanala u ovom selu.

Nije ovo prvi put, a po svemu sudeći, ni poslednji da se nesavesni pojedinci na ovaj način rešavaju svog otpada, a i pored činjenice da Javno komunalno preduzeće „Komunalije“ redovno vrše odvoz smeća i da je nedavno otvoreno „Reciklažno dvoriše“, međutim sada su Salaščani otkrili ko stoji iza ovog čina.

Članovi saveta mesne zajednice nisu bili lenji, te su malo bolje bacili pogled na gomilu otpada i među starim nameštajem, stvarima i raznim drugim odbačenim predmetima našli hrpu papira, tačnije računa na kojima se navode dva imena i prezimena, kako se pretpostavlja krivaca. Odmah je kontaktirana Komunalna policija, koja će dalje sankcionisati nesavesne meštane, kako se ispostavilo, iz Mačvanske Mitrovice.

Iz Saveta upućuju apel ne samo stanovnicima Salaša, već i drugih mesta iz okoline, da svoj otpad odlažu na pravilan način, tamo gde je to predviđeno, uz napomenu da će svako ko bude otkriven da namerno prilja i zagađuje mesto biti prijavljen nadležnim organima.

Izvor/ Foto Sremske novine

Možda Vam se svidi i