Završetak radova na putnoj mreži u selima Bešenovo i Šuljam

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U toku su završni radovi puta prema Bešenovu, postavlja se habajući sloj a ujedno su pri kraju i radovi u selu Šuljam gde će svaka kuća dobiti svoj prilaz.

Načelnik za opšte i zajedničke poslove grada Sremska Mitrovica, Miroslav Jokić rekao je da stanovnici Bešenova dobijaju savremenu saobraćajnicu koju će moći da koriste zbog kompleksnosti radova koja je izvedena dugo godina.

„Ovaj projekat nije važan samo zbog stanovnika mesta Bešenovo već je i važan jer je to alternativni pravac prema Fruškoj Gori koja postaje ozbiljan turistički potencijal kako za Republiku Srbiju tako i za Sremsku Mitrovicu. Vrednost radova je 92. miliona dinara i u potpunosti je finansirana od javnog preduzeća „Putevi Srbije“ sa kojim grad ima dugogodišnju saradnju i zahvaljujući potpredsedniku Vlade Branislavu Nedimoviću već godinama se ulažu ozbiljna sredstva za revitalizaciju putne strukture.“ rekao je Jokić.

Izvršena je i radiće se kanalska mreža za odvođenje voda, čime će se obezbediti dugotrajnost pomenutog kolovoza odnosno saobraćajnice, zaključio je Jokić.

Radovi su trajali 20. dana.

Dragoljub Laketić, predsednik MZ Bešenovo rekao je da rekonstrukcijom ovog puta meštani dobijaju kvalitetniji život, lakše ćemo odlaze do grada, o svemu se vodilo računa, mi smo beskrajno zadovoljni.

Danijel Veselinović, predsednik Mesne zajednice  Šuljam rekao je da je to jedna od najvećih investicija jednog ovako malog mesta, pre svega zahvaljujući potpredsedniku Vlade gospodinu Branislavu Nedimoviću i načelniku gradske uprave gospodinu Miroslavu Jokiću.

„Ove nedelje očekujemo posetu potpredsednika Vlade Branislava Nedimovića bez čije podrške ne bi uspeli. Ove godine ćemo da renoviramo crkvu, plan je uraditi kapelu na groblju i da modernizujemo naše mesto.“

Možda Vam se svidi i