Sremska Mitrovica – Predstava „ Srem naša kuća“ u kojoj glumi, a i za koju je tekst napisao Vladimir Balašćak,  je na repertoaru mitrovačkog Pozorišta u ponedeljak , 10. maja, u 20.00 sati  na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“.


SVETU!
Zovemo vas da dođete na ovu našu predstavu u ponedeljak 10. maja 2021. u 8 sati naveče, na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“.
Ko ne zna to je, jel
„SREM, NAŠA KUĆA“ – komedija s` nogu
Komedija mentaliteta koja govori o narodu koji živi u Sremu i oko Srema. O komičnim odnosima Sremaca i dođoša. O istoriji bećarca, stiha koji se rađa iz muke, a peva se za veselje. Predstava oslikava mentalitet ljudi sremske ravnice, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi i navike, a sve to uz čvarke , mangulice, puline i poneku psovku.
Natrukovao i izigrava: Vladimir Balašćak
Trukovanje nadgledo i priredio: Dragan Jovičić-Jović
Da bude lepo za oko potrudili se obadva!
Oko plakata se jedio i isti molovo: Aleksandar Budošan
Da bude lepo za uvo potrudiće se muzikanti koje navatamo, jel…

Oko svega drugog se jedili ovi iz Pozorišta: Snežana Varničić, Srđan Spasojević, Miloš Nešković, Slavko Lazić, Violeta Draganović, Srđan Alatić, na čelu sa direktorkom Jelenom Janković ..

Svratite, lepo je, a i nije skupo. Ako vas još šta zanima, a vi zovite imamo i fiksni 022/615-115, pa vi zovte, javiće se neko,dal Dejana `dal Ivana, a možda i Sneža…
Aj, pa svratite!

Možda Vam se svidi i