Sutra svečano  otvaranje Sremskog poljoprivrednog sajma „AgroSirm 2021“!

Od strane Ozon
0 komentar

Sutra u petak, 9. jula. počinje Poljoprivredni sajam „AgroSirm2021“. Sajam će svečano će otvoriti ministar poljoprivrede , šumarstva i vodoprivrede, vlade Republike Srbije Branislav Nedimović.

Sremski poljoprivredni sajam Agro Sirm 2021. biće održan po četvrti put 9. i 10. jula na prostoru Hipodroma i Hotela Srem u Sremskoj Mitrovici.
Otvaranje je zakazano za petak u 11:30 časova.
Radno vreme sajma je od 9 do 17 sati.
Agro Sirm je osmišljen kao mesto okupljanja privrednih subjekata iz oblasti poljoprivrede, finansijskog sektora, automobilske industrije, mehanizacije, prehrambene industrije, stočne hrane, turizma i drugih grana naslonjenih na poljoprivredu, ali i velikog broja poljoprivrednika, vlasnika registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz čitave Srbije i regiona a sa ciljem unapređenja komunikacije i poslovanja u agraru, saopštili su organizatori. 
Novina je da su ove godine uvedeni prateći konferencijski sadržaji, edukativne sesije i okrugli stolovi.

Pokrovitelj sajma poljoprivrede „AgroSirm 2021“ je ministarstvo poljoprivrede , šumarstva i vodoprivrede, vlade Republike Srbije. 

Organizatori sajma su grad Sremska Mitrovica, Privredna komora  Srbije- Sremski upravni okrug,  PJ“Dubrava „KPZ Sremska Mitrovica, a izvršni organizator je „Top Events Team „doo , Beograd. Generalni sponzor sajma je „Dunav osiguranje“

Agro Sirm je osmišljen kao mesto okupljanja privrednih subjekata iz oblasti poljoprivrede, finansijskog sektora, automobilske industrije, mehanizacije, prehrambene industrije, stočne hrane, turizma i drugih grana naslonjenih na  poljoprivredu, ali i velikog broja poljoprivrednika, vlasnika registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz čitave Srbije  i regiona, a sa ciljem unapređenja komunikacije i poslovanja u agraru. 

Novina od ove godine je prateći konferencijski sadržaj, edukativne sesije  i okrugli stolovi. Ove godine  se tokom sajma obrađuju teme finansiranja poljoprivrede i izrade otpornosti MSP u Srbiji. 

Agro Sirm će se ove godine prostirati na preko 10.000 m2 izložbenog prostora, gde će se predstaviti vodeći svetski i domaći agro brendovi i njihovi noviteti. 

Prvi veliki sajam poljoprivrede u Srbiji nakon godinu i po dana „AgroSirm 2021“,  otvara se 9. jula i traje dva dana, 9 i 10. jula,  od 9 do 17 časova.

You may also like