Šta čeka Radnički u sledećoj sezoni?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbalski klub Radnički danas je odradio još jedan trening na stadionu FK Mitros, kao i probu za nove igrače koji će možda nositi boje ovog kluba.

Stručni štab, kao i svi u stručnom štabu su spremni i pozitivno dočekuju prvo kolo Prve Lige Srbije koje se igra 7. avgusta.

Radnički u prvom kolu gostuje Radu na Banjici u Beogradu. Takođe, igraju se i prijateljske utakmice protiv Inđije i Mačve u Šapcu. Sledeće godine Radnički slavi 100 godina uspešnog rada.

Prošlogodišnji trener Bogdan Korak i ove godine se nalazi na klupi Mitrovačkog kluba, uz njegovu stručnu pomoć, savete i treninge i uz sedam vezanih pobeda, Radnički je ostao u ligi.

Korak se osvrnuo na to da je dosta igrača ostalo u ekipi, da je ekipa i ove sezone kvalitetna i dobra i da se na ovom treningu nalazi 38 fudbalera, od kojih je veliki broj na probi.

„Ova liga je najjača otkako postoji druga liga i ovo takmičenje, komotno u ovu ligu mogu da se dovedu, Zvezda, Partizan, Vojvodina i Čukarički i da ne budemo nimalo slabiji od prve lige. Biće interesantno prvenstvo, igrači imaju dobro iskustvo, puni smo samopouzdanja i protivnici će imati dosta problema.“ rekao je Korak.

Korak je najavio ofanzivnu, napadačku igru, sa tri do četiri špica. Dodao je, da se ove sezone u svakoj utakmici ide po tri boda.

Dejan Janković, kapiten i igrač koji pokriva poziciju zadnjeg veznog u ekipi Radničkog osvrnuo se na prošlogodišnju sezonu i neverovatnih sedam vezanih pobeda, takođe, nada se tome da njegova ekipa bude stabilna na tabeli.

You may also like