Sednica Kriznog štaba sutra

Od strane Ozon
0 komentar

Sednica Kriznog štaba koju je premijerka Ana brnabić najavila za danas, odložena je za sutra u 11 potvrđeno je iz Vlade Srbije.

Ovo je drugi put da se sednica Kriznog štaba odlaže ove nedelje.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je juče prilikom najave sednice Kriznog štaba da je sednica odložena jer je želela da se razgovara o svim merama i da to ne bude samo na Kriznom štabu.

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je u ponedeljak da ne zna zašto je odložena sednica Kriznog štaba i da se epidemiološka situacija pogoršava.

Proteklog vikenda Krizni štab je zbog povećanog epidemiološkog stanja u Srbiji već uveo neke mere. Doneta je odluka da od subote u podne do ponedeljka u 6 časova budu zatvoreni svi ugostiteljski objekti (kafići i restorani), sve prodavnice osim onih prehrambene delatnosti, kozmetički i frizerski saloni, dečije igraonice, teretane, sportski objekti.

U ski-centrima, te mere važile se od ponoći i trajale su do ponedeljka, što je značilo da ugostiteljski objekti na tim mestima nisu raditi tokom celog vikenda, a izuzetak su bili hotelski kafići i restorani, koji su tokom vikenda usluživati samo goste koji imaju prijavljen boravak.

You may also like