Rukometašice ŽRK Srem u sastavu reprezentacije Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

Kadetska ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovala je danas u Gruziju na Prvenstvo Evrope „B“ divizije koje se igra od  06 – 15. avgusta.


Selektor Srbije, Zoran Barbulović, na pripreme koje su održane u Kragujevcu pozvao je devojke iz nekoliko klubova iz Srbije i posle žestokih priprema i dve odigrane prijateljske utakmce protiv Slovenije koje su naše devojke pobedile, selektor je odredio sastav.Samo one najspremnije u ovom trenutku ušle su u sastav reprezentacije za ovo veoma jako takmičenje.
Србију ће на Европском првенству Б дивизије предстaвљати: голмaни Ања Цветковић, Анастасија Недељковић и Татјана Чинку, лево крило Наташа Ћетковић, пивотмени Невена Бјелић и Владана Митровић, десна крила Дуња Радевић и Ања Вујновић, леви бекови Јована Пантовић, Ана Петровић и Ања Кленковски, средњи бекови Јана Милошевић, Тамара Мандић и Александра Васић и десни бекови Милица Игњатовић и Милица Аћимовић.

U grupnoj fazi  6. avgusta u 12.30  sastaju se Srbija i Farska Ostrva.Već 9. avgusta Srbija  igra sa Estonijom u 12.30.Treću utakmicu u grupi Srbija igra 12. avgusta u 15.00 sa Italijom.
U drugoj grupi igraju Holandija, Ukrajina, Gruzija, Grčka i Luksemburg.
U sastavu Kadetske reprezentacije Srbije nalaze se i dve igračice Ženskog rukometnog kluba Srem iz Sremske Mitrovice.Nataša Ćetković koja igra na poziciji levog krila ponikla je u ŽRK Srem od prvih rukometnih koraka.Prošla je sve selekcije, od pionirskih,.kadetskih, juniorskih. Iako je mlada po godinama ona je standardni član prve ekipe Srema i igra jednu od najznačajnijih uloga u ekipi koja se takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Srbije.
Anja Klenkovski je novo pojačanje ŽRK Srema za narednu sezonu. Došla je iz ORK Beograd i igra na poziciji beka.
Još jedan od nebrojeno pokazatelja kako se u ekipi ŽRK Srem radi veoma dobro u svim kategorijama od početnika do seniorske ekipe.
Našim devojkama želimo mnogo uspeha na ovom prvenstvu

You may also like