Republičko školsko prvenstvo u atletici u Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica je ove godine domaćin Republičkog školskog prvenstva u atletici. Sportski savez grada Sremska Mitrovica konkurisao je Savezu za školski sport Srbije, na tenderu imao je najbolje rezultate i izabran je za domaćina ovog prvenstva.

Na ovom takmičenju, po rečima Nemanje Crnića, generalnog sekretara Sportskog Saveza grada prisustvovaće oko 700 takmičara.

“Imamo tu čast da budemo domaćini budućnosti sporta i nadamo se da će današnje takmičenje uprkos kiši proći u najboljem redu, bez povreda i da će biti puno lepih i kvalitetnih rezultata. Želimo da ostavimo u pamćenju ovaj stadion i da se dobri rezultati nastave nizati.” rekao je Crnić.

Zoran Miščević, zamenik načelnika gradske uprave za kulturu i  sport otvorio je ovo takmičenje rekao je da mu je posebno zadovoljstvo i čast da pozdravi naše atletičare, decu, djake kao i njihove trenere i nastavnike, sudije i organizatore.

“Atletika je jedan od značajnih bazičnih sportova iz kojeg proizilaze vrhunski rezultati ili promena na zdrave životne navike. Hvala vam što ste danas ovde i pozdravljam vas u ime gradonačelnice i u ime uprave i svih saradnika.” rekao je Miščević.

Možda Vam se svidi i