Putevi Srbije o izmenama u režimu saobraćaja zbog radova

Od strane Ozon
0 komentar

Teretna vozila čekaju na graničnim prelazima Batrovci i Šid dva sata, a Horgošu sat vremena, saopštili su Putevi Srbije, a na osnovu informacija Uprave granične policije od 13.15 časova.

Putevi upozoravaju vozače na izmenjen režim saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa tako na Obilaznici oko Beograda, u delu između petlje Bubanj Potok i petlje Orlovača do 10. decembra najavljuju radove na sanaciji kolovoza na deonici auto-pijaca – raskrsnica Hiljadu ruža – kružni tok Resnik, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba pravca.

Takođe na Obilaznici, u delu petlja Orlovača-petlja Ostružnica do 13. decembra planirani su radovi od 7 do 17časova na ispitivanju instalirane opreme u tunelu Železnik.

Saobraćaj iz pravca Orlovače preusmerava se u desnu kolovoznu traku do petlje Ostružnica, gde se odvija dvosmerno.

Na deonici Krčmar – Divčibare na snazi je obustava saobraćaja do 31. decembra zbog radova na rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Na deonici Leskovac (Strojkovce) – Leskovac do 31. decembra od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na sanaciji kolovoza i trotoara, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na autoputu E-75, na mostu u okviru petlje Požarevac do 31. decembra od 7 do 16 časova odvijaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza mosta. U smeru Beograd – Niš – saobraćaj se odvija preticajnom trakom, dok rampe Beograd – Požarevac i Požarevac – Niš ostaju zatvorene za saobraćaj.

Možda Vam se svidi i