Manifestacija “Praznični koncerti” u Galeriji

Od strane Ozon
0 komentar

Manifestacija „Praznični koncerti” počinje 8. decembra i traje do kraja meseca u Galeriji „Lazar Vozarević”. Nastupiće učenici i profesori Muzičke škole „Petar Krančević”.

„Svi smo u iščekivanju novogodišnjih i božićnih praznika, to su dani darivanja, dani kada poklanjamo i primamo poklone, kad ispunjavamo želje naših najmilijih, svojih rođaka, prijatelja i komšija. To su dani, pre svega radosti i ljubavi, i zbog toga je Galerija „Lazar Vozarević” odlučila da nešto pokloni svojim sugrađanima i obraduje ih. U saradnji sa Muzičkom školom „Petar Krančević” organizovali smo novogodišnje koncerte i pružićemo priliku našim sugrađanima da uživaju. Koncerti će trajati od 8. do 30. decembra i imaćemo prilike da slušamo horosko pevanj,e klavirske koncerte, koncerte duvačkih i gudačkih orkestara i koncerte gitara. Koristim priliku da se zahvalim muzičkoj školi na dugogodišnjoj saradnji i da im poželim mnogo uspeha u sledećoj godini i još uspešniju našu zajedničku saradnju. Ovo je i prilika da se zahvalim i našem kustasu Mariji Vuruni koja je uspešno organizovala, zajedno sa njima, ove novogodišnje koncerte, a takođe i mojim saradnicima Biljani Nikolić i  Jovanki Kekić moram naglasiti i to da su ovi koncerti humanitarnog karaktera”. rekao je Milan Marinković, direktor Galerije „Lazar Vozarević”

Na programu će biti 12 koncerata i za svaki koncert je, nažalost, ograničen broj mesta koji možemo da primimo zbog kompletne situacije u kojoj smo. Ulaznice će moći da se kupe, odnosno zamene za školski pribor, za neku vašu dragu knjigu koju ste prerasli, igračku, plastelin, sveske, bilo šta što će pomoći i usrećiti naše drugare u Školi za osnovno i  srednje obrazovanje „Radivoje Popović”. Pozivam sve ljude dobre volje da se pridruže”. rekla je Marija Vuruna, kustos Galerije.

Prvi je koncert dečijeg hora „Art Kids Choir”. 8. decembra u 19 časova.

Možda Vam se svidi i