Psi lutalice napali dete u Bloku B

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Danas oko 14 časova u naselju Blok B desio se napad pasa lutalica na jednog djaka osnovne škole.

Prema rečima predsednika Mesne zajednice Blok B Božić Dragana dečak se trenutno nalazi u Hitnoj pomoći gde će mu noga biti previjena i gde će dobiti potrebne inekcije.

Dečak je pri napadu zadobio lakše telesne povrede.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

NesaPas 16.10.2021. - 4:02 pm

Sta reci, previse je pasa lutalica, da ne ispadam pametan, isto imam decu i skratao sam paznu na pse po naselju i gradu, uvek bi me nadglasali ljubitelji zivotinja da sam nehiman i da sam zver. Ljubitelji zivotinja ih realno samo hrane i ponekad pomaze. Mislim da to nije u redu, a sam grad je dodelio lep prostor (iza KPD) gde se mogu setati i odvesti te zivotinj. I predlagao sam i sad govorim da ljubitelji zivotinja tamo treba da ovdvedu lutalice da ih tamo hrane i da se tamo sa njim aigraju pa se svi biti tamo, a ne da ih hrane u sred naselja i stalno dovlace u centar i svima nama pokazuju kako su humani i osecajni.. Ko ce od himanih i osecajnih sad pomoci decaku, ko ce se brinuti za njega, ko ce placati lecenje….
misli md treba konacno razdvojiti lubitelje zivotinja od nas koji se mozda plase zivotinja. Ne znam, pitjte sve koji su umali problem sa zivotinjam da li odobravju da ljubitelji dovlace zivotinje u grad … i pokazuju kolko su humani….

Komentari su zatvoreni.