Prikupljanje očuvanih pametnih telefona i tablet uređaja za učenike

Od strane Ozon
0 komentar

Udruženje Sinhro MOZAIK iz Sremske Mitrovice u saradnji sa bibliotekom Gligorije Vozarović priključilo se akciji Vršnjaci vršnjacima – online digitalne klupe, sa ciljem prikupljanja očuvanih pametnih telefona i tablet uređaja namenjenih učenicima kojima su oni neophodni za praćenje nastave i komunikaciju.

Preuzeta fotografija

Svi zainteresovani mogu da se priključe akciji, potrebno je da telefon ili tablet koji se donira, bude očuvan, pri čemu manje ogrebotine dolaze u obzir. Punjač je poželjan, ali ne i obavezan.

Sa početkom akcije, planirano je da građani Sremske Mitrovice i okoline, donesu uređaje u biblioteku Gligorije Vozarović, međutim, zbog trenutnih mera Vlade Republike Srbije, biblioteka neće biti otvorena, te svi koji imaju uređaj i žele da doniraju, mogu da se jave udruženju Sinhro MOZAIK slanjem mejla na adresu mozaik@sinhro.rs ili pozivom na broj 066/502-61-45. 

Akcija Vršnjaci vršnjacima: online digitalne online klupe pokrenuta je na teritoriji cele Srbije, a priključile su joj se mnoge organizacije i zainteresovani pojedinci. Akciju podržava Unija srednjoškolaca Srbije i Unija sindikata prosvetnih radnika koja će pomoći u tome da uređaji stignu do onih kojima su najpotrebniji. 

You may also like