Pošta Srbije stimuliše malu privredu

Od strane Ozon
0 komentar

Pošta Srbije je u skladu sa strategijom širenja poštanske mreže i dostupnosti usluga, raspisala konkurs kojim daje mogućnost preduzetnicima i pravnim licima da u ime i za račun Pošta Srbije pružaju usluge preko ugovorne pošte i izdvojenog ugovornog šaltera, saopštilo je danas to preduzeće.

To znači da pravna lica i preduzetnici, koji žele da ostvare dodatne poslovne prihode, mogu da, u svom poslovnom prostoru – u zasebnom objektu ili u okviru objekta u kom već obavljaju svoju delatnost, postanu zastupnici Pošte Srbije i obavljaju i poštanske usluge.

Za njih je obezbeđena mogućnost ostvarenja stimulativne zastupničke provizije, koja zavisi od ostvarenog prihoda ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, navodi se u saopštenju.

Poziv važi na teritoriji cele Srbije, a pravna lica i preduzetnici se mogu opredeliti za otvaranje ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, u zavisnosti od strukture poslovnog prostora kojim raspolažu.

Detaljnije informacije dostupne su mejlom na dirposmre@jp.ptt.rs.

Na ovaj način, Pošta Srbije kao društveno odgovorno preduzeće, širenjem dostupnosti svoje usluge podstiče razvoj preduzetništva i malog biznisa, kao i smanjenje nezaposlenosti, naročito u manje razvijenim i nerazvijenim područjima.

Beta

Možda Vam se svidi i