Policijada u SPC “Pinki”

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas se u PSC “Pinki” održala “Policijada” u kojoj su učestvovali pripadnici MUP-a sa teritorije Srema. Na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici održao se Kuperov test a zatim u PSC “Pinki” pripadnici bezbednosti igrali su futsal.

Načelnik za sport i kulturu grada Sremska Mitrovica, Vasilj Ševo rekao je su domaćini takmičenja za pripadnike policijske uprave Sremske Mitrovice su gradska uprava za kulturu i sport i tehnički organizator, sportski savez Grada.
“Mi smo kao uprava stvorili sve infrastrukturne uslove da se ovaj projekat realizuje tako što smo dali na raspolaganje naše ustanove sporta, SPC “Pinki” kao i atletski stadion. Zakonom o sportu predvidjeno je da sportski savez vodi računa o sportu u policiji i ja se nadam da ćemo ubuduće imati ovakve ili slične akcije. Ovim putem želeo bih da ovaj projekat prodje u sportskom nadmetanju i svim pripadnicima želim sretan takmičarski dan, da ne bude povredjenih i neka pobedi najbolji.” rekao je Ševo.

“Sremska Mitrovica je tehnički organizator akcije “Sport u policiji”, kao nadležni gradski savez mi smo u prilici i u obavezi da organizujemo sva takmičenja koja su vezana sa Ministarstvo unutrašnjih poslova i njihove radnike. Ja kao koordinator imam veliku čast da smo danas krenuli sa prvim takmičenjima, danas će svi pobednici ići u Suboticu na regionalno takmičenje. Jutros rano je krenula košarka 3×3 a sada smo krenuli sa futsalom. Potrudili smo se da budemo dobar domaćin i obezbedimo najbolje uslova da ovo takmičenje prodje u najboljem redu.

Možda Vam se svidi i