Počinje vakcinacija u Sremskoj Mitrovici za one koji su se prijavili preko eUprave

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica- Sutra počinje vakcinacija na teritoriji opštine Sremska Mitrovica.

U 5. zdravstvenoj ambulanti, Doma zdravlja, u ulici Veljka Petrovića, sutra počinje vakcinacija gradjana, koji su se prijavili preko portala E-uprave.

– „Od svih mera koje smo do sada primenjivali u borbi protiv COVID19, najbolje se pokazala imunizacija stanovništva za suzbijanje pandemije a i zaštite života ljudi što je nama najbitnije.“ rekla je gradonačenica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović.

Ona je najavila početak imunizacije u Sremskoj Mitrovici. Biće otvoreni punktovi u gradu i u selima opštine Sremska Mitrovica, organizovan je štab za imunizaciju čiji su članovi Miroslav Jokić, načelnik uprave za opšte poslove grada Sremska Mitrovica i doktor Adil Elhag.

  • „Dve ekipe će vršiti pregled i samu vakcinaciju u 5. zdravstvenoj stanici u naselju Blok B, Sremska Mitrovica. Ambulanta će raditi u jednoj smeni, u vremenskom periodu od 08-15 časova a vakcinacija će se vršiti Sinofarm vakcinom ( vakcine koje su pristigle iz Kine). „Očekujemo da u toku dana dobijemo spisak lica koja žele da se vakcinišu, kao i samu vakcinu. Građani će biti obavešteni od strane call centra koji je organizvan na nivou lokalne samouprave i dobiće sve potrebne informacije, kada da dođu, gde da dođu i ukoliko ne budu mogli da dođu sami, biće organizovan prevoz“, rekao je doktor Adil Elhag.
  • „Plan imunizacije građana sa teritorije opština Sremska Mitrovica izradila su stručna lica iz ZZJZ, Doma zdravlja i Gradske uprave grada Sremska Mitrovica, tim planom je definisano kako u narednom periodu treba u što kraćem roku a s obzirom na zainteresovanost i dostupne vakcine da vakcinišemo što veći broj naših sugrađana“, rekao je Miroslav Jokić.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

U Sremskoj Mitrovici danas počinje vakcinacija – Ozon Media 19.01.2021. - 8:25 am

[…] Počinje vakcinacija u Sremskoj Mitrovici za one koji su se prijavili preko eUprave […]

Komentari su zatvoreni.