Počinje uređenje plaže. Ovo leto PESAK na mitrovačkoj plaži!

Od strane Ozon
0 komentar

Sutra zvanično počinu radovi na uređenju Gradske plaže u Sremskoj Mitrovici, za Ozon Media rekao je Jokić Miroslav, načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove u Sremskoj Mitrovici. 

Ukoliko uslovi budu povoljni kupališna sezona biće otvorena 10. juna.

Za uređenje plaže je kao i ranijih godina zaduženo Javno komunalno preduzeće “Komunalije”.

Kao i prethodnih godina biće postavljeni objekti za radnike na plaži, odnosno za čuvare i zdravstvenu službu, kao i mobilijar. Biće uređene  zelene površine, a ono što je novo za ovu sezonu, jeste da će umesto šljunka, mitrovačka plaža biti pod peskom. 

“Slušali smo to šta su nam naši sugrađani poručivali u prethodnom periodu i oni su predložili i ukazali da bi ih obradovao da na obali bude pesak. Pored toga imaćemo i druge novine koje će se ticati pre svega bezbednosti plivača i svih građana i posetilaca koji posećuju našu plažu i reku u smislu nove spasilačke institucije odnosno ekipe koja će biti angažovana, video nadzora, novog dečijeg igrališta, eksponat broda ćemo ponovo vratiti.” rekao je Miroslav Jokić.

Foto Arhiva Ozon 2013


Plaža će biti potpuno spremna za novu kupališnu sezonu. Pratiće se sve preporuke nadležnih organa i u skladu sa njima i delovati. 

Možda Vam se svidi i