Počele pripreme Radničkog za nastavak sezone, deo priprema u Makedoniji

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas u 11:00h počele su pripreme FK Radnički za nastavak sezone. Podsećamo da se FK Radnički nalazi na 14. poziciji na tabeli sa 18 bodova i gol razlikom 18:16.

“Danas u 11 časova počinju pripreme, radićemo jednom i dva puta dnevno, koristićemo terene klubova u Sremskoj Mitrovici koji su nam izašli u susret. U Makedoniju na pripreme idemo 27 januara, tamo ostajemo 12 dana, u planu je da odradimo 39 treninga i 7 prijateljskih utakmica i nadam se da ćemo se dobro pripremiti da bi izborili opstanak u ligi. Prijateljske utakmice u Srbiji smo zakazali sa Rudarcem u Beogradu i nedelju dana pre prvenstva igraćemo sa Dinamom iz Vranja. Dosta nam je igrača otišlo, neke smo doveli, videćemo kakvog su kvaliteta, za sada je sigurno da nam je pojačanje Petrović iz Jagodine koji igra u napadu.” izjavio je trener Kljajić.

”U Mitrovici sam jednu polusezonu, nastaviću da igram za ovaj klub. Danas startujemo pripreme, biće teško ali daćemo sve od sebe. Ovde smo 2 nedelje, zatim idemo u Makedoniju gde ćemo dati sve od sebe da se što bolje uigramo. Zadovoljan sam sa ekipom, trenerom i klubom, verujem u opstanak u ligi.” rekao je levi bek Nikolić.

Možda Vam se svidi i