Plesna grupa „Olena“ osvojila PRVU nagradu na zelenom festivalu

Od strane Ozon
0 komentar

Green Energy Dance Tour plesni festival održan u Vrdniku 11.decembra, sa ciljem da skrene pažnju na ekološke probleme kroz radionice a i plesne performanse uvođenjem i nove plesne discipline čiji je zadatak da se kroz plesni pokret skrene pažnja na ekološke probleme u našem društvu.

Organizatori ovog festivala Dance Now tim u saradnji sa Plesnim klubovima ,,City Dance“ i ,,Partizan 2″ iz Novog Sada ugostili su 750 plesača iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Studio modernog i klasičnog baleta ,, Olena“ ovaj put predstavio se samo sa jednom koreografijom u kategoriji Music theater grupa koreografijom ,,Wanderful Life“ .

Plesna grupa „Olena“ osvojila je prvu nagradu. Iako nisu imali konkurenciju, osvojili su i specijalnu nagradu besplatne kotizacije za sledećei festival u organizaciji Dance Now tima.

Učesnice Angelina Petrović, Jana Čuković, Nevena Podgorica, Nina Lončarević, Vanja Ilić, Lana Dudok, Tamara Cvijetić, Ena Danenbaum i Iskra Gligorić uživale su u svom nastupu zahvaljujući dobroj organizaciji roditelja, jer se za ovaj nastup vodilo računo o svakom detalju.

Za frizuru bila je zadužena Milana Živanović, šminka Djudja Ilić a zahvaljujući firmi ,, Metalfer“ imale su i novi kostim. Ljubitelji plesa imaće priliku 18.12. u 19h da uživaju u ,,Plesnoj Čaroliji“ u Pozorištu,, Dobrica Milutinović“.

Možda Vam se svidi i