Planirate doček u nekom restoranu ili kafiću? Ponuda u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Prošli doček, ove 2021. godine, korona je zaustavila novogodišnja slavlja, ispraznila restorane i klubove, ali i ulepšala doček kod kuće, u krugu nabližih i najdražih, za koje mnogi od nas prethodnih godina nisu imali dovoljno vremena. Ova godina će ipak biti bolja, kada su u pitanju slavlja u restoranima i kafićima. Iako stidljivo, ponude polako stižu od ugostitelja.

Za najluđu novogodišnju noć pripreme se ubrzavaju, jer je ostalo manje od dve nedelje.

Spremaju se restorani, kafane, kafići i klubovi.

Cene, kao i ponuda su šarenolike. U dobar provod može se i sa 15, ali i 50 evra. Isto tako i za sada, vreme slavlja različito je od lokala do lokala.

U centru grada, Kafeterija nudi za novogodišnju noć, večernje druženje, od 22 sata  do 03 sata, posle ponoći. Ako se do 31. decembra nešto ne promeni, samo za vakcinisane. Rezervacije su obavezne.

U Sremskoj Mitrovici, već godinama aktuelne su dnevne žurke 31. decembra, pa tako nekoliko lokala koje smo izdvojili nude, odlične dnevne zabavne sadržaje. Do 31. decembra, najavljuju, moguće da će dnevne žurke produžiti i na noć. Za sada ostaju na dnevnim varijantama.

Kafe bar Capanna kao i svake godine organizovaće za poslednji dan u godini, 31. decembra druženje tokom dana, uz živu muziku.

Central kafe planira da organizuje prenovogodišnje druženje tokom dana ali i noćnu žurku koja počinje u 21 čas.

Poslednjeg dana u ovoj godini dnevna žurka je sigurna, kažu u restoranu Tabasko.  Organizujemo svečanost  uz lokalni bend,  uz novogodišnji meni – kazali su u ovom lokalu na Savi.

Restoran „Bela ruža“ organizuje novogodičnji ručak uz lokalni bend Milenka Božića i sremskomitrovački poznat glas Aleksandre Padrov. U ovom restoranu zabava počinje u 13 časova. Još jedna dnevna varijanta. Ulaz u restoran slobodan, obavezan ručak a cene su redovne kao i svakog dana,

Isti bend uz Aleksandru Padrov, nastavlja da zabavlja one koji žele da novogodišnju noć provedu u restoranu uz muziku, u lokalu na Savi – Posejdon Apartments&Restaurant, gde zaabava počinje u 20 časova, a cena za kompletan meni novogodišnje večeri iznosi 5000 dinara.

Doček nove 2022 All Inclusive i EXIT Bend  u restoranu Radosnica počinje od 20 časova. Cena ulaznice je 3000 dinara, rezervacije su obavezne. U restoranu E Cucina, takođe noćna varijanta i živa muzika. I u ovom restoranu je rezervacija obavezna.

Restoran Promenada i ove godine, tradicionalno gostima nudi dnevnu varijantu sa obaveznim tamburašima i hranom po izboru.

U Fragment baru za vas će nastupati DJ Basco na dnevnoj i noćnoj žurci od 13:00 do 18:00h i od 21:00 do 03:00h.

I klub Fortuna u Sremskoj Mitrovici pripremio je dnevnu varijantu dočeka. Zabava počinje u 15 časova.

Ako volite doček u prijatnoj atmosferi, sa večerom i muzikom baš po vašoj želji onda je pravo mesto za vaš doček upravo neki od brojnih Mitrovačkih restorana. Nema sumnje da su prednosti novogodišnjih proslava u restoranu brojne, ali mnogi vole da dočekaju Novu godinu u kafiću, što bar u Sremskoj Mitrovici ove godine neće biti problem. Da li dnevna ili noćna žurka, na vama je da odlučite, jedno je za sada skoro sigurno, poslednjeg dana stare godine Mitrovčani se neće družiti po kućama, kako kažu, jedva čekaju da godina prođe.

Pa, dobar vam provod želimo!

Možda Vam se svidi i