Osnovna škola ‘’Jovan Jovanović Zmaj’’ dobila novog direktora

Od strane Ozon
0 komentar

Osnovna škola ‘’Jovan Jovanović Zmaj’’ iz Sremske Mitrovice dobila je novog v.d direktora. To je Pevac Miroslav, profesor fizičkog vaspitanja, rođen je 1977. godine. Pevac je osnovnu školu završio je u Sremskoj Mitrovici , zatim srednju medicinsku školu, potom Univerzitet u Novom Sadu. Na mesto direktora došao je sa radnim stažom više od 15 godina.

PSvojim dosadašnjim zalaganjem u nastavi i brojnim vannastavnim aktivnostima Pevac se trudio da profesionalnim kompetencijama i ličnim kvalitetima doprinese ugledu, dostojanstvu i uspešnom funkcionisanju institucija u kojima je radio.

Ozbiljnost, odgovornost, posvećenost, sistematičnost, etičnost, pravičnost, strpljenje, tolerancija, empatičnost, konstruktivan i kolegijalan stav – neki su od njegovih ličnih kvaliteta zbog kojih je omiljen među kolegama, a koji bi rukovođenje sada mogli učiniti uspešnim i funkcionalnim.

Pevac Miroslav je i aktivan košarkaš i na lokalnom i na nacionalnom nivou u Srbiji od svoje 12. godine.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.ozon.rs

Možda Vam se svidi i