Ona je igrala i za Mitrovački “Srem”. Marija Čolić u Nici do 2024

Od strane Ozon
0 komentar

Nekadašnja srpska reprezentativka koja se povukla iz državnog tima 2019.godine, Marija Čolić produžila je ugovor sa Nicom do kraja sezone 2023/2024. Tako će najpoznatija kapitenka u istoriji ŽRK Crvena Zvezda nakupiti desetogodišnji staž u zemlji evropskih vicešampionki pošto je u tadašnji klub Nim stigla 2014.godine. 

“Marija Čolić je jedan divan sportista i divan čovek, prijatelj i jedan vrhuski karakter. Od naših reprezantivki, ona i Dragana Cvijić su igrale u Crvenoj Zvezdi u današnjoj Super Ligi Srbije, kao i Sanja Damjanović. Tada sam puno  sarađivao sa Crvenom Zvezdom, one su igrale kada je Srem bio prvi u drugoj ligi u plasirao se u prvu ligu. Marija je konkretno branila utakmicu protiv Proletera iz Zrenjanina koja je bila ključna za plasman, bila je najbolji igrč utakmice, veliki doprinos je dala i Dragana Cvijić koja je danas jedan od najboljih pivota na svetu. Jovana Risović koja je igrala za Pazovu takođe je bila član Serma i godinu dana je branila. U tom momentu smo imali par reprezentativaca Srbije”, rekao je Nemanja Crnić

Marija je dosta dugo u Francuskoj, jer je ona jedan pravi odani klubski radnik, trenira i ništa ne pita, to je u kolektivnom sportu izuzetno cenjeno, ne iskače iz kolektiva, ne izlazi finansijski iz koloseka i ima taj segment da je vrhunski profesionalac, preskakanja treninga nema i život joj je u potpunosti sportski orijentisan, dodao je Crnić.

Vest o produžetku ugovora objavljena je na definitivno drugačiji način, pošto je sama Marija snimila video u novogodišnjem raspoloženju. POGLEDAJTE: 

VIDEO FACEBOOK

Možda Vam se svidi i