Nova hapšenja zbog brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu

Od strane Ozon
0 komentar

Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Juče su uhapšena četvorica osumnjičenih, L. M. (20), D. N. (21), V. S. (20) i M. M. (21), iz Šida, a danas su, u Novom Sadu i Šidu, uhapšena još dvojica njihovih sugrađana, B. D. (21) i M. M. (21), takođe zbog postojanja osnova sumnje da su učinili navedena krivična dela.

Podsetimo, u jezivoj tuči koja se pre dve večeri dogodila u Novom Sadu brutalno su prebijena dvojica mladića, Š.N. (20) i D.M. (23), i oni su, sa teškim telešnim povredama smešteni u Klinički centar Vojvodine.

Do okršaja grupe muškaraca došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada, ceo incident zabeležila je kamera sa nekog od susednih objekata, a četvorica mladića iz Šida su uhapšeni.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M.M (20), V.S (20) i D.N (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M.M (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Možda Vam se svidi i