Nesvakidašnja jurnjava policije i anonimnih vozača kroz tri sela, iznenadila meštane

Od strane Ozon
0 komentar

Dva vozača na motociklu bežala su od policije, u utorak kroz Laćarak, Martince i Kuzmin, gde ih je policija uhvatila i privela.

Nekolicina meštana je i zabeležila ovaj dogadjaj.

U utorak 28. septembra policija je pokušala da zaustavi motor na raskrsnici ulica Ticanova i dr. Milana Kostića, medjutim vozač motora je nastavio da beži. 

Kako saznajemo, po navodima meštana, NN lica koja su nastavila beg, bežali su kroz Laćarak i Martince a zaustavljeni su u Kuzminu gde ih je policijska služba zaustavila.

Po navodima očevidaca vozači motocikla su pokušali da pobegnu skretanjem u “Ekonomiju” koja je bila zatvorena, nakon toga su nastavili svoju vožnju motociklom po njivama, gde ih je policija i uhvatila. Još uvek se ne zna šta su oni nosili, sumnja se da su u pitanju nedozvoljene narkotičke supstance.

Nezvanično saznajemo da je policija Sremske Mitrovice je istog dana izvršila pretres u jednoj kući u Sremskoj Mitrovici gde su u stanu pronadjeni predmeti koje nije dozveljeno posedovati po zakonu.

Istog dana su lišene slobode dve osobe, iz južnog dela Srbije.

Privedena su još dva lica, sa teritorije Opštine Sremske Mitrovice.

Kako saznajemo, dogadjaj iz Ticanove, gde je jedno vozilo udarilo u ogradu bivše Diane, povezan je sa slučajem odbeglih motociklista.

Kako saznajemo, istraga je još uvek u toku. 

Možda Vam se svidi i