Nagrade za šampione Srbije – GŽOK Srem (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Odbojkaški klub Srem sa svojim predpionirkama, koje su 2008. godište i mlađe, uspeli su da osvoje finalni turnir prvenstva Vojvodine, kao i da sa svojim pionirkama, 2006. godište i mlađe, uspeli su da osvoje finalni turnir prvenstva Vojvodine i finalni turnir prvenstva Srbije.

Danas, povodom postignutih rezultata odbojkašice Srema prisustvovale su dodeli nagrada i poklona od strane Gradske uprave koje im je dodelila gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Vasilj Ševo, načelnik za kulturu i sport rekao je da ima tu čast da se upozna sa šampionkama, članicama GŽOK Srem.

„Draga deco, šampioni, vi ste se rodili kao šampioni, međutim da bi ste postali šampioni morali ste puno da radite, trenirate, vi ste na početku vaših sportskih karijera za koje se nadam da će biti veoma uspešne. Moraćete još mnogo više da radite, da imate puno odricanja, sport je takav da ima puno i pobeda i poraza, suza i osmeha, ja sam siguran da ćete vi to sa vašim trenerima uspeti da prevaziđete i da ćete i dalje postizati uspešne rezultate kao što je i ovaj.“ rekao je Ševo.

Ševo se pohvalio činjenicom da je Sremska Mitrovica među par opština u Srbiji koja je sprovela do kraja svoja takmičenja na svim nivoima, kao i činjenicom da Mitrovica ima tri reprezentativke, Anu Mihajlović, Jovanu Antić i Minu Standić.

Slobodan Stojiljković, predsednik GŽOK Srem, rekao je da je ponosan na ove dve ekipe, koje su od početka takmičenja uz potpunu dominaciju osvojile oba turnira i dodao da u istoriji odbojke u Sremskoj Mitrovici nijedna ekipa mlađih kategorija nije bila prvak države.

„Ovo je samo jedan dobar pokazatelj rada i razvitka kluba. Pri organizaciji kluba naša ideja i cilj je bio da se napravi odbojkaški centar, koji će biti prepoznatljiv kako u gradu tako i šire. Polako to uspevamo, deca stasavaju, dosta treniraju sa prvom ekipom, imaju tamo minutažu i nadamo se da će tako i ostati. Temelji su urađeni, nalaze se iza mene i nadam se da će što više dece biti u Superligaškom takmičenju. Sve odbojkašice imaju dobre rezultate u školi i svi mi očekujemo dosta od njih, kako klub, tako i škole i sam grad.“ rekao je Stojiljković.

Dunja Stanković, član pionirske ekipe Srema rekla je da su od početka očekivali plasman na Državno prvenstvo i prvo mesto, čestitala je svim svojim devojkama i rekla da će se dobri rezultati i dalje nastaviti.

Gradonačelnica Svetlana Milovanović pridružila se čestitkama, poželela im da nastave tim putem i dodala da je grad Sremska Mitrovica uvek uz njih i da joj je čast što može da uruči poklone koje je Gradska uprava pripremila.


Možda Vam se svidi i