Manifestacija Dani ruske kulture ove godine online

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Istorijski arhiv Srema zajedno za Regionalnim udruženjem srpsko-ruskog prijateljstva “Srem” i uz podršku grada čevtrtu godinu za redom organizuju manifestaciju “Dani ruske kulture” od 15. do 25. januara 2021 koju možete pratiti na youtube kanalu Istorijskog arhiva Srem.

“Četvrtu godinu za redom Istorijski arhiv Srem uz podršku grada Sremska Mitrovica i uz saradnju sa još nekim institucijama organizije “Dane ruske kulture”. Ove godine je to u novim okolnostima bez prisustva publike, sva dešavanja koja su predvidjena u okviru “Dana ruske kulture”, biće u mogućnosti da se prate na youtube kanalu Istorijskog arhiva Srem. Ove godine smo spremili malo skraćen obim, pripremljeno je šest programa s obzirom na celu situaciju i naše tehničke mogućnosti. Ove godine izložba koja prati “Dane ruske kulture” je izložba “Najlepša zemlja”.” izjavio je direktor Dejan Umetić.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.ozon.rs

Možda Vam se svidi i