Konkurs za mlade: Rok za prijave do 21. novembra

Od strane Ozon
0 komentar

Prijave za konkurs NIS-a za novu sezonu programa pod nazivom „NIS Energy“ traju do 21. novembra 2021.

Na konkurs se mogu prijaviti master studenti i diplomci izabranih fakulteta, koji žele da svoje prve profesionalne korake načine u jednoj od najvećih domaćih kompanija.

Zainteresovani, koji ispunjavaju uslove konkursa, mogu poslati prijave putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

Za program mogu konkurisati master studenti ili oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu, saopšteno je iz kompanije NIS.

„NIS Energy“ je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS, a potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika. Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy.

Izabrani kandidati će rad u NIS-u početi u februaru 2022. godine, a tokom celokupnog trajanja programa imaće stručnu podršku mentora iz kompanije. Za polaznike će, takođe, biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji. Na ovaj način NIS će, kao kompanija koja angažuje više od 11.000 zaposlenih u Srbiji i regionu, nastaviti sa praksom da pruža šansu mladim domaćim stručnjacima.

Možda Vam se svidi i