Karate klub Srem: Titule, zlato, srebro, najuspešnija ekipa…

Od strane Ozon
0 komentar

Prošli vikend za Karate klub Srem je bio više nego uspešan. U subotu je u Beočinu održan Kup Srbije za kadete, juniore i seniore u katama i borbama. Karatiskinje karate kluba Srem osvijie su srebro u katama ekipno u sastavu tima nastupile su Grubiša Nikolina, Milošević Elena i Mia Teševkić.

Srebrnu medalju i titulu viceprvakinje Srbije ponela je Grubiša Nikolina u kategoriji juniorke kate.
U nedelju u istom Sportskom centru Beočin održan je Trofej Srbije- Dunav Kup za mladje uzrasne kategorije gde su takmičari Ive Vinković izdominirali i osvojili 1.mesto u Generalnom plasmanu klubova kao najuspešnija ekipa.


Nastupilo je 12 takmičara u katama i borbama. Ukupno su osvojili 17 medalja i to 14 zlata, 1 srebro i 2 bronzane medalje.
Zlato su osvojili: Branislav Lazarevic, Helena Malbašić, Sara Starčević 2 zlata, Sara Glumac, Irena Grujanić 3 zlata, Miona Murić, Dunja Berežni 2 zlata, Dunja Pavlović, Anđela Perović 3 zlata i kata tim pionirke.
Srebro je osvojila Dunja Likić i bronzane medalje su osvojile Tamara Timić i Miona Murić.
Ovo je veoma velik uspeh mojih karatista, pogotivo ovoliki broj zlatnih medalja sa jednog ovako velikog i masovnog takmičenja kao što je Dunav Kup stvarno je za svaku pohvalu i ponos kaze njihov trener i predsednik kluba Iva Vinković.

Možda Vam se svidi i