Iživljavanje na imovini građana OŠTEĆENO 40 AUTOMOBILA NA PARKINGU

Od strane Ozon
1 komentar

N.N. lice je u noći 9. na 10. februar u ul. Arsenija Čarnojeviča u stambenom naselju kod sportske hale „Pinki“, oštetilo oko 40 parkiranih vozila. Iživljavanje na imovini ogleda se u šteti pričinjenoj na oko 40 parkiranih vozila mahom stanara stambenog naselja. Nepoznato lice je zaređalo po parkingu i odvalilo retrovizore na 40 parkiranih vozila, a tragovi obuće ukazuju da je po vozilima bezobzirno gazio po haubama i krovovima.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni LJ.K. iz Laćarka koji je priveden povodom ovog iživljavanja na imovini meštana danas odmah i pušten na slobodu, a reč je o licu koje je od ranije, dobro poznato organima gonjenja. Na zaprepašćenje mnogih oštećenih vlasnika vozila, sremskomitrovačko Osnovno javno tužilaštvo će osumnjičenog teretiti jedino za prekršaj Nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje iz. čl. 8. st. 1 Zakona o javnom redu i miru, uprkos pričinjenoj velikoj materijalnoj šteti na oko 40 automobila i uprkos iskazanoj krajnjoj bahatosti prema tuđoj imovini.

Jedan od oštećenih izjavljuje: „Stravična drskost i bezobzirnost, ovoliko iživljavanje na nečijoj imovini je bizarno! Onaj ko je ovo učinio nije ugrožavao imovinu, već je očigledno učinio veliku imovinsku štetu i to na 40 vozila, a ko god da je počinilac za ovo mora snositi zakonske posledice. Da li nam je imovina sigurna, videćemo od ishoda postupka, a do tad bi možda bilo najbolje da iz svojih stanova noću motrimo na svoje automobile.“, završio je ironično.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Stanar 11.02.2021. - 11:28 am

Lupiti balavca po dzepu da mu ovako nesto ne padne nikad vise na pamet.
Trebaju osteceni da se organizuju i uzmu advokata da ga urnise na sudu.
Kakvo bahato ponasanje, ovo je mnogo gore, treba steta da se plati

Komentari su zatvoreni.