“Info centar” se otvara 27. decembra

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas su završne radove na Turističkom info centru posetili zamenik gradonačelnice Petar Samardžić i direktor turističke organizacije Grada Dušan Drča. 

Otvaranje info centra planirano je za 27.12.2021. godine.

Ovaj projekat finansiraju Ministarstvo turizma, trgovine, telekomunikacija sa 8,4 miliona dinara i Grad sa 1,7 miliona dinara.

“Sremska Mitrovica u skladu sa svojim planovima razvoja predstavlja našim gradjanima ali i svim turistima koji dolaze na ove prostore, potencijale Sremske Mitrovice, Sirmiuma, Fruške Gore i svega onoga što su prirodna bogatstva i onog što se nalazi u samom gradu i njegovoj okolini.” rekao je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić.

U isto vreme završava se i rekonstrukcija javnog toaleta.

“Mitrovčani i turisti će moći da uživaju u jednom savremenom multifunkcionalnom objektu u koji će biti implementirane savremene tehnologije kako bi se predstavilo sve ono što Sremska Mitrovica ima”. rekao je Samardžić.

“Turistički info centar će davati prvenstveno informacije ali će imati i svoje suvenire, razgovarali smo sa udruženjima na teritoriji Grada, na dan otvaranja prikazaćemo nešto ali kroz januar i februar imaćemo njihove proizvode koji će naši gradjani ovde da izlože. Daćemo im priliku da prošire svoju prodaju.

Javni toalet nas dosta podiže u turističkom svetu. Grad ima ideju da izgradi jedan hotel zajedno sa turističkom organizacijom”. rekao je Drča.

Možda Vam se svidi i