Humanitarac iz Mačvanske Mitrovice Opštoj bolnici donirao optemu u vrednosti od oko 250.000 dinara

Od strane Ozon
0 komentar

Humanitarac iz Mačvanske Mitrovice, Dragan Milošević, donirao  za Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, potrebne medincinske opreme u vrednosti oko 250.000 dinara: bandaž za rame, endotrahealne tubuse za decu, spoljnje katetere, flastere za kanile, kofer sa materijalima i druge medicinske opreme. 

Direktoru Opšte bolnice, Prim. dr Draganu Malobabiću, donaciju je uručio Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice, koji se zahvalio donatoru u ime Grada Sremska Mitrovica i u ime primaoca ove vredne donacije.

Dragan Milošević iz Mačvanske Mitrovice, iza sebe ima preko 20 godina humanitarnog rada. Donacije je donosio u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica (medicinski materijal i oprema, rezervni delovi, uniforme za bolničko osoblje, instrumenti za operacione sale), školi „Radivoj Popović“ pružao je materijalnu i finansijsku pomoć,  pomagao je Crvenom krstu Sremska Mitrovica, Mesnoj zajednici Mačvanska Mitrovica, kao i školi u ovom mestu. Za iskazanu društvenu odgovornost i doprinos, Skupština Grada Sremska Mitrovica mu je 2017. godine dodelila Novembarsku nagradu.

Svoj humanitarni rad je nastavio i posle dobijanja ovog prestižnog priznanja, te je i ove godine obezbedio donaciju za Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i