GUŽVE ZBOG RADOVA NA GRANIČNOM PRELAZU Na Šidu i Horgošu teretna vozila čekaju tri sata

Od strane Ozon
0 komentar

Putevi Srbije upozoravaju vozače na radove na deonici granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu koji će se odvijati do 1. novembra u voznoj i precijanoj traci i zbog kojih će saobraćaj biti preusmeren u zaustavnu traku.

Na deonici petlja Pećinci – petlja Ruma, u smeru Beograd-Šid, do 27. septembra odvijaju se radovi na redovnom održavanju. dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Na deocnii Svetozar Miletić – Sombor do 1. oktobra od 7 do 16 časova vozila saobraćaju nakzmenično zbog radova na sanaciji kolovoza.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici Rudna Glava- Klokočevac planirani su do 22. oktobra pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Na deonici Jasikovo-Bor, od Krivelja do ukrštanja sa državnim putem do 31. oktobra traju radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova na graničnim prelazima Horgoš i Šid teretna vozila čekaju tri sata, a na Batrovcima dva.

Možda Vam se svidi i