FOTO Dobar dan, bela Sremska Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Stigao je i sneg. Nedeljno jutro je osvanulo prekriveno belim pokrivačem.

U Sremskoj Mitrovici  trenutno je 1 stepeni, ali je subjektivni osećaj -3 stepeni celzijusa. To je zbog vetra, čiji naleti su i do 15 metara u sekundi. Sneg pada konstantno. Napolju je mećava.

Na delu Iriškog venca obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila zbog snega.

Iz zimske službe Puteva Srbije apeluju da učesnici u saobraćaju koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

U sremskomitrovačkoj bolnici leže  32 pacijenta, 10 diše uz pomoć respiratora. I pored mnoštva informacija koje nam stižu sa svim strana, mi i dalje ne znamo koliko naših sugrađana je izgubilo bitku sa koronom. U  Srbiji je do sada, prema zvaničnim podacima preminulo 12.148  obolelih, a prema poslednjem preseku, registrovano je 1.309 novih slučajeva korone. U Novom Sadu svakodnevno imamo između 50 i 100 novozaraženih, a ukupan broj zvanično obolelih u gradu je pao ispod 2.000.

Ukoliko ste u potrazi za poslom, možda ga nađete baš među oglasima na našem portalu.

Ako želite da obradujete sebe i možda još nekog, pogledajte neki dobar film. Možete otići i na sankanje ili pak provesti dan u nedeljnom izležavanju.

Ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Možda Vam se svidi i