FK Radnički ostaje u Prvoj Ligi Srbije. Incident na utakmici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – FK Radnički izborio je opstanak u Prvoj Ligi Srbije sa 45 bodova posle 33 kola. Ispod Radničkog nalazi se Železničar sa 44 boda.

Radnički je igru započeo dobro, igrali su napadački ali su u 15. minuti igre iz kontranapada primili pogodak za vodstvo gostiju od 0-1. Gol za goste postigao je Marko Keča, vezni igrač Dinama.

U drugom poluvremenu, izjednačujuči gol postigao je Mustafa Ibrahim u 54. minutu igre nakon prodora i dodavanja jednog od igrača “Crvenih”.

Ubrzo je došlo do incidenta gde su igrači Dinama odlučili da napuste teren jer nisu bili zadovoljni sudjenjem i sudijskim odlukama. Naime, jedan od igrača Dinama je bio na zemlji nakon duela koji je prouzrokovao kontranapad i gol Radničkog.

Nakon 10. minuta sudija je prekinuo utakmicu i po pravilima Radničkom sleduje pobeda od 3:0.

Nezadovoljni igrači Dinama su ušli u konflikt sa sudijama, igračima i stručnim štabom “Crvenih” nakon čega je intervenisalo obezbedjenje a kasnije na lice mesta je pristigla i patrola policije.

Trener Bogdan Korak na konferenciji za medije bio je zadovoljan ekipom i opstankom u ligi, ali je izrazio nezadovoljstvo povodom nedolaska trenera na konferenciju za medije.

Korak je bio emotivan i ovaj opstanak i pobedu posvetio svojoj ćerki koja je u bolnici, ali kako kaže u dobrom stanju i uskoro očekuje da izadje iz bolnice i sa njim uživa u utakmicama.

Možda Vam se svidi i